La Isabel Ibáñez, de tercer de secundària, va rebre un reconeixement al talent literari en ser-li atorgat el premi “Agustí Bartra. El somriure del gat” en la modalitat de poesia.

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Central i va ser presidit per la regidora d’Educació, la Sra. Rosa Maria Ribera, el president d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Sr. Jordi Chueca, i la presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí, Sra. Teresa Ciurana.

A banda de la guanyadora, cinc alumnes del Cim van quedar finalistes: la Berta Martínez, la Raquel Esteve, la Núria Garcia, la Laia Castellet i en Samael Meza.

La guanyadora va rebre un diploma acreditatiu, un trofeu elaborat pels alumnes de l’Escola d’Art de Terrassa i una tauleta tàctil.

L’acte es va cloure amb la interpretació de tres cançons per part de la coral de l’escola sota la direcció de la professora Olympia Villalba i el suport del pianista Jan Pagès.

L’enhorabona a tots els participants.

Podeu llegir el poema de la Isabel si cliqueu aquest enllaç: https://sites.google.com/site/premielsomriuredelgat/proces/isabel-ibanez

EL SOMRIURE DEL GAT