Alertaaaaaa!!! Màxima atenció que arriben bones notícies!!!! La nova coral de primària ja és una REALITAT!!!! Hem creat un grup coral meravellós que, batejat amb el nom dels SÚPER MÚSICS, gaudeix de la música de manera setmanal! Tots els dijous al migdia alumnes de tota la primària gaudeixen d’aquesta meravellosa activitat en companyia de la Montse Vallejo i en Carles Massó, dos dels cracks musicals de la nostra escola!

Formar part d’una coral és molt més que cantar… Ens ajuda a formar-nos en valors i a descobrir la música en tota la seva profunditat.Aprenem a treballar en equip, reforcem els valors de la responsabilitat i el compromís (acceptar horaris, ser puntual i tenir respecte pels companys i les companyes…)

Però els beneficis no s’aturen aquí! Ser un SÚPER MÚSIC també potencia la intel·ligència musical ( una de les intel·ligències múltiples reconegudes actualment i massa arraconada a vegades…), ens fa conèixer les capacitats pròpies, descobrim la pròpia veu i aprenem a modular-la i treballar-la en tota la seva extensió. Resumint, formant part de la corals dels SÚPER MÚSICS gaudim de la música com a art, eduquem la nostra oïda, el gust musical i el criteri musical, convertint la música en un pilar educatiu i de creixement personal fantàstic.

Ja ho veieu que ens cau la bava amb la nostra coral, oi? Us hi esperem!!!