IMG_20170428_124053El passat divendres 28 d’abril, vam celebrar l’entrega de premis i mencions de diversos concursos d’àmbit matemàtic i científic.

L’alumnat de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO han participat al concurs FEM Matemàtiques on han treballat aquesta matèria en grup i des d’un punt de vista menys acadèmic. Una delegació d’alumnes de cada curs va representar la nostra escola a la fase comarcal.

Paral·lelament, aquells alumnes de 3r i 4t d’ESO que han volgut han pogut participar al concurs Cangur. Per a fer-ho s’han preparat durant setmanes fent problemes i trobades per resoldre dubtes per arribar en forma al dia del concurs el passat mes de març.IMG_20170428_125451

Així mateix, l’alumnat de 6è de primària i de tota la secundària ha participat al ja tradicional Concurs de Fotografia Matemàtica. Aquest concurs pretén donar una altra mirada al nostre voltant per saber trobar el contingut matemàtic a la nostra vida quotidiana. Les fotografies dels alumnes guanyadors participaran en el concurs de fotografia matemàtica que organitza l’ABEAM.

Podeu passar per l’escola a veure totes les fotografies matemàtiques d’enguany!

Finalment, també vam fer entrega del premi al Concurs de Cristal·lització a l’escola. IMG_20170428_124939Els alumnes de 3r d’ESO que han volgut han participat en aquest concurs on es busca potenciar l’esperit científic entre els joves. Al passadís de les aules taller trobareu l’exposició dels cristalls que han creat.

Tot l’alumnat ha treballat de valent prenent part en aquest munt de concursos; felicitats per la feina feta!

Concursos d’àmbit matemàtic i científic