Benvolguda família,
Dins del marc dels projectes APS de la nostra escola, l’alumnat de 1r d’ESO va organitzar una campanya de recollida d’aliments. Per aquest motiu va realitzar dues activitats.

En primer lloc va rebre la visita d’unes voluntàries de la Creu Roja que els van fer una xerrada que havia de servir per conèixer la situació desfavorida en que viuen persones de la nostra ciutat i per promoure la sensibilització i la implicació ciutadana.

En segon lloc, van visitar les instal·lacions del Rebost dels Aliments de la Creu Roja de Terrassa on van portar tots els aliments que s’havien recollit a l’escola durant la campanya que ells mateixos van organitzar. La veritat és que va ser una visita molt gratificant ja que, a banda de la satisfacció de portar molts productes, van poder ser testimonis de la tasca tant lloable que es fa des del Rebost. Allà van rebre informació sobre la gestió i la distribució dels aliments a les famílies que ho necessiten i se’ls va parlar sobre la situació de pobresa d’algunes parts del món i també de la nostra ciutat. El mateix alumnat va poder classificar tots els aliments que havien recollit a l’escola i que amb tanta il·lusió s’ha recollit.

Des de l’escola us volem agrair a totes les famílies la vostra col·laboració i és que vam omplir 23 caixes d’aliments!

Moltíssimes gràcies famílies!

L’alumnat de 1r d’ESO

FOTOS

Campanya de recollida d’aliments